Fényképek

Címkék

adó (1) africa museum (1) american robin (1) amerika (3) angol (3) apartman (1) átmentett napló (28) autoshow (1) b787 (1) bableves (1) baseball (1) beatles (1) belle isla (1) bicikli (1) blistex (1) blue angels (1) boeing (1) cancer for the cure (1) carbonara (1) casa loma (1) che guevara (1) chicago (5) chrysler (1) cikk (1) cinege (1) civil war (1) cleveland (1) cn tower (1) csata (1) csendes oceán (2) csirke (1) csokitorta (1) cvs (1) delray (1) detroit (33) dia (9) downtown (2) earl grey (1) easten market (3) egyenruha (1) elnokvalasztas (1) elvis (1) emily (1) etel (3) etióp étterem (1) f16 (1) fedex (1) fegyver (1) fenevad (1) fesztival (1) fisher building (1) flint (1) foci (1) foltvarrás (2) ford (1) fort wayne (1) frankenmuth (1) fred (1) ghandi (1) gingerbread (1) golf (1) gorbacsov (1) greenfield village (1) gyurcsany (1) halaadas (1) halszem (2) hamvazószerda (1) henry ford (2) ho (1) (6) holly (1) hulyegyerek (1) húsleves (1) husvet (1) időjárás (3) india (1) iskola (3) iskolabusz (1) janis joplin (1) jazz (2) jimi hendrix (3) jim morrison (1) johnny cash (1) kansas (1) karacsony (2) keep it real (1) kefir (1) kenyér (3) kenyer (1) kezdet (1) kina (1) kína (1) konferencia (1) kórház (1) kover (1) krumplileves (1) lake superior (1) last.fm (1) leanyrablas (1) led zeppelin (1) libegő (1) linux (1) lipicai (1) lipizzaner (1) (2) lovak (1) lovas bemutató (1) macinac island (1) madar (3) magyar (1) magyar fesztivál (1) magyar templom (4) makett (1) marimba (1) met (1) metal (1) metropark (1) mexico (2) mézeskalács (1) michigan (4) mick jagger (1) midland (1) mobil (1) modell (1) mokus (1) motown (1) munka (1) naplemente (1) neurologia (1) new york (1) niagara (2) niagara on the lake (1) noel nigth (2) nővér (1) obama (1) olaszok (1) olympic national park (2) oposszum (1) óriáskerék (1) osztály (2) palacsinta (2) patchwork (2) petoskey (1) photoshop (1) piac (1) piston stadium (1) pizza (1) polgarhaboru (1) póni (1) punkok (1) rajz (1) rattlesnake lake (1) recept (1) red bull air race (1) rendor (1) rendőr (1) repülőgép (1) repülők (1) rita (15) robot (1) rocknroll (1) science center (1) seattle (12) speace needle (1) st. josephat (1) steve (1) sültcsirke (1) sultcsirke (1) suriname (1) sütemény (2) szél (1) szuletesnap (2) takaró (1) templom (1) terítő (1) terminator (1) thanksgiving (3) time (1) tojasfestes (1) tojásmentes (1) tojáspörkölt (1) toltottkaposzta (1) torono (1) toronto (2) traverse city (1) tudomany (1) tura (1) tűz (2) tuzijatek (1) tűzoltó (1) t model (1) u2 (1) új tanár (1) unalom (1) usa (8) use (1) utazas (1) vadaszat (1) varrás (1) veteran (1) veterans day (1) vihar (1) virus (1) vizum (2) voldemort (1) volunteer park (1) vontatohajo (1) vorosbegy (1) wall e (1) webkamera (1) yngwie mamlmsten (1) zene (3) zombi (1) Címkefelhő

Térkép

Mi (2003)

Detroit

Eljöttem/jöttünk Detroitba és mindenféle érdekes dolgok történnek. Ittlétünk bizonyítékaként rengeteg fénykép is készül, ezek megtekintéséhez kattintani kell, méghozzá egy dobozzal lejjebb, illetve az ujabbakhoz magukra a kepekre bal oldalt.

Zene

Baratok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Aprosagok

2008.11.15. 20:48 | svonk | 1 komment

Címkék: linux detroit virus metal zombi gorbacsov yngwie mamlmsten

Jo ideje nem irt egyikunk sem a blogra. Elunk es virulunk, csak en lusta vagyok, meg mindenfelek tortentek a szamitogeppel is. Most csak egy kis osszeallitas kovetkezik aprosagokkal, hatha ez meghozza a kedvem es talan visszatereli az olvasok figyelmet is.

1. Metal koncerten voltunk:

Marioek voltak egy rockkoncerten, ahol kaptak ingyenjegyeket a kovetkezo hetre. Egy Yngwie Malmsteen nevu sved urge volt itt amerikai turneja kereteben. Megint kiderult, hogy tudasom e teren eleg korlatozott, mivel Mario szerint eleg hires a ficko. Szinte biztos, hogy eladta a lelket az ordognek, mert o az egyik leggyorsabban jatszani tudo gitaros. Irt egy elektromos gitar versenymuvet is szimfonikus zenekarra. Nagyon jo, meg lehet nezni a guglin. Masfel oras, nagyjabol hat percnel jon be a Mester, de erdemes megnezni. Ferrarikat gyujt es mindig vesz egy szinben passzolo gitart is hozzajuk. Volt egy sulyos balesete gyujtemenye egyik darabjaval, ahol ugy megserult a keze, hogy nem nagyon tudott jatszani. Na itt adta el a lelket, mert mar ujra a regi. De ez legyen az o baja. A koncert szerintem remek volt, csak tul hangos. A masodik sorban az apja nyakaban csapolt egy kb. 5 eves gyerek, az anyja pedig percenkent igazgatta a fuldugojat. Ugy tunt, hogy elvezi. Az elozenekar egy orosz banda volt. Viccesek voltak, de jol zuztak. Legjobb szamuk Gorbacsovrol szolt, ehhez remek szovjet zombis videoklipp is van a neten(Vigyazat a kattintassal, mert sok zold zombiver es nagy dekoltazsok vannak benne!). Rita is tulelte a dolgot. Sokat segitett, hogy el se mondtuk neki, milyen koncert lesz...

2. Brutalis virustamadas

Tobb szerencsetlen korulmeny osszejatszasanak eredmenyekeppen kegyetlenul szetcsapta szamitogepunket egy, illetve nagyon-nagyon sok virus. Van egy honlap, amit inkabb nem adok itt meg, ahol sorozatokat szoktunk nezni. Rita veletlenul elolvasas nelkul rakattintott egy felugro ablakra, ami utan elszabadult a pokol. Legalis, aktiv, rendszeresen frissitett virusirtonk van, de nagyon szetgyalazta a gepet a fertozes. Estere mar "safe mode"-ban se nagyon indult el, csak minden tizedik probalkozasra. Ketszer probalkoztam a rendszer helyreallitasaval a Windows lemezrol, de csak rosszabb lett a helyzet. Vegul egy pendrive-rol indithato linux oprendszerrel (xubuntu) megmentettem a kepeinket, zeneket, dokumentumokat, aztan pedig lepucoltam az egeszet es ujratelepitettem a Windows, meg koszonetkeppen fel fogok rakni melle egy kis linuxot is ismerkedesnek. Remelem, hogy nem okozok semmi gondot, de vegul is mar elvezem a szamitogep piszkalgatasat. Mindenesetre felraktam a bongeszore is egy gyerekzarat, talan igy mar nem lesz tobb gond.

3.Uj indianok

Vannak uj indianjaink. Pralay talalta oket nekunk. Egesz helyesek. Nemreg hazasodtak, aztan a ficko kapott itt allast. Egyszer mar at is jottek. Nagyon erolkodik a Pralay, hogy valami potlast talaljon maga helyett, mivel decemberben koltozik.

4. Rendorjelveny

Nem nagy esemeny, de talaltam egy detroiti rendorseges nyakkendotut a jardan. Magyar mar van otthon, azt hiszem igy mar elmondhatom, hogy van egy rendorsegi nyakkendotu-gyujtemenyem.

5.Ujj

Elvagtam a gumikesztyumet es egy kicsit az ujjamat is munka kozben. Nem is vettem eszre, csak kesobb, hogy teljesen bebarnult a jobb mutatoujjam. Nehany nap mulva lekopott es mar ujra a regi, de elsore eleg ijeszto volt. Megijedtem, hogy indian lesz belolem.

6.Szulinapi zsur

Szuletesnapom alkalmabol elhivtuk Saportaekat es Pralayt ebedre. Jot mulattunk. Pralay adott nekunk egy indiai isteneket abrazolo faragvanyt, ami nagyon szep, csak szuksegunk lesz meg egy borondre.

7.Lebenult a nyakam

Nehany napja elkezdett fajni a nyakam, ami addig sulyosbodott, hogy mar a lelegzes is fajt. Elkezdtem nevetni magamon, hogy milyen szerencsetlen vagyok, amitol meg jobban fajt, ettol persze meg jobban nevettem es igy tovabb. Aztan egy palack forrovizzel valo egesz napos masszirozastol kicsit jobb lett es mar szinte meg is szunt. Az egesz ironiaja, hogy akkor kezdett el fajni, amikor azon nevetgeltem, hogy Mario panaszkodott az oregedeserol, hogy mar nem tud csokit enni, mert tul edes neki. En is oregszem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://katonaik.blog.hu/api/trackback/id/tr50770939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi¤Dóri 2008.11.16. 12:28:08

a csokievés irátni szükségletérzet nem függ össze a korral, vagy ha igen, akkor én néha nagyon öreg vagyok, aztán hirtelen megfiatalodom. példálul a múlthéten teljesen megfiatalodtam, és könnyebb is lettem-már ami a pénztárcámat illeti-. dodo
süti beállítások módosítása